Gastenboek

We hebben een zalige tijd beleefd in Villa Terre Panache waar we mijn 80 jaar vierden. Gezellig huisje waar alles was wat nodig was, voor jong en oud...voor herhaling vatbaar.

Rommens Monique

Van alle gemakken voorzien, complete keuken, de bedden waren opgemaakt en voldoende douches et etc

L.Hulsing, Vriendinnenclub 14 dames

Ons team heeft hier ontspannen kunnen brainstormen. Gemoedelijke, huiselijke sfeer. Aardige eigenaren en prima lunch. Bedankt voor de goede zorgen.

Ingeborg Vos Igtac b.v.

Met mijn vriendinnengroep hebben we het erg gezellig gehad. De tapasworkshop was zooo leuk!

Karin Wiebering

Super Lage, nur 5 Minuten zum Strand. Sehr ruhig. Süß eingerichtet.

Emanuel Heinrich

We hebben een superfijn weekend gehad. Heerlijk gezwommen in de zee en de kinderen vonden het ook geweldig. Lekkere schone slaapkamers en voldoende ruimte voor onze 7 kleinkinderen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Familie Scholten

Met onze vriendenclub gaan we elk jaar op pad met de fiets. Vanuit de accommodatie kun je direkt de duinen in voor prachtige fietsroutes. Aanrader.

F. Jansen

Door alle kleuren van de villa lijkt het echt alsof je in het warme zuiden bent. Het geeft meteen een vakantiegevoel. Alles is lekker schoon en fris. We hebben lekker in Haarlem geshopt en aan het strand gegeten.

Eliza Goedhart

Voor de verjaardag van mijn 80 jarige moeder waren we met de hele familie in de villa. Lekker uitgewaaid op het strand. Gezellig met elkaar gekookt en bij een strandtent uit eten geweest. Top!

Johanna van Heijningen